Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v3

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Besiktningsman i Norrköping

Behöver du anlita en besiktningsman i Norrköping?

Hos oss kan privatpersoner, företag och föreningar ansöka om offerter från flera entreprenörer samtidigt. Det gör det enkelt att jämföra och anlita besiktningsmän som är specialiserade på exempelvis besiktning av hus eller byggarbetsplatser.

Det finns mängder av besiktningsmän i Norrköping, men ofta är det svårt att veta var man ska leta för att hitta precis de som passar ens behov bäst, både vad gäller pris och kompetens. Använd vårt formulär för att komma i kontakt med din besiktningsman idag!

I vilka situationer kan jag behöva ta hjälp av en besiktningsman?

Den kanske vanligaste situationen när man tänker på besiktningar är inför ett husköp. Att investera i en besiktningsman som med ett tränat öga kan uppmärksamma eventuella problem med huset som behöver åtgärdas innan du skriver på köpekontraktet, kan vara oerhört väl spenderade pengar.

Många har tyvärr allt för sent upptäckt att det varit problem med huset som man missat och det har orsakat både stora extra kostnader och arbete.

Som köpare av ett hus har du undersökningsplikt, vilket innebär att säljaren inte har ansvar för brister som upptäcks, såvida besiktningen som säljaren gjort gått igenom.

Det är svårt att själv besikta ett hus om man saknar rätt kunskaper, så att anlita en besiktningsman som ansvarsförsäkring gör att du skyddas mot otrevliga överraskningar. I sammanhanget är ändå en besiktningsman en liten kostnad, men en mycket viktig försäkring för dig.

En grundöversikt av ett hus är okulär, vilket betyder att besiktningen går ut på att man bedömer husets skick på ett mer ytligt plan. Det kan vara värt att investera i en mer utförlig besiktning, där din besiktningsman får göra en ordentlig genomgång av fukt, el, vatten, ventilation, med mera.

Besiktningar för bostadsrättsföreningar

En bostadsrättsförening måste följa en rad olika lagar. Bland dessa ingår ansvar för att få fastigheten besiktad. Det handlar exempelvis om taksäkerhetsbesiktning, besiktning av hissar och ventilationsbesiktning.

Vår offertförfrågningstjänst används inte bara av privatpersoner, utan även av företag och föreningar i Norrköping som vill hitta prisvärda och skickliga besiktningsmän för att säkerställa att fastigheterna uppfyller alla krav på säkerhet och funktion.

Så funkar det

Att komma igång med vår tjänst är enkelt. Det enda du behöver göra är faktiskt att fylla i formuläret här på sidan. Resten sköter vi tillsammans med vår samarbetspartner.

Att fylla i formuläret går snabbt. Så här funkar det i praktiken:

  • I rutan beskriver du vad du behöver hjälp med för besiktning, exempelvis om det handlar om en okulärbesiktning eller mer omfattande besiktning inför ett husköp, eller om bostadsrättsföreningen behöver besikta sin lekplats
  • Välj när du önskar få arbetet utfört. I vissa fall är det ett brådskande ärende, medan andra besiktningar inte behöver utföras förrän flera månader eller till och med ett år fram i tiden. Oavsett vilket får du möjlighet att välja det här. Välj också om du ansöker som privatperson, företag eller förening
  • Fyll i dina kontaktuppgifter så att tillgängliga besiktningsmän ska kunna kontakta dig och diskutera detaljerna så småningom

När du är klar med din ansökan skickar vi vidare den till vår samarbetspartner som har ett stort antal företag verksamma inom besiktningsarbete i Norrköping. Upp till fem av dess kommer sedan att höra av sig till dig med sina kostnadsförslag och andra uppgifter.

Så här enkelt kan det alltså vara att komma i kontakt med en besiktningsman i Norrköping. Så tveka inte att höra av dig med ditt besiktningsärende!

Vår tjänst är alltid gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting. 

Våra senaste förfrågningar

Madhavi bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Hej,
Vi vill ha slutbesiktning av en 40kvm tillbyggnad i slutet av Mars månad i Lund,skåne.

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Hej, jag är köpare och vill göra en överlåtelsebesiktning i Vilhelmina, Örtstigen 32. Det är en villa på 144m2 boarea.

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bergbacka-tjarn-vilhelmina-kommun-ortstigen-32-19854859

Dan bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Hej,

Vi är på väg att skriva papper på en villa på 199kvm utanför Svedala i Skåne.

Information:
ADRESS
Klörupsvägen 175,
BYGGNADSTYP:
1½-plansvilla med källare
BYGGNADSÅR:
1909
GRUNDLÄGGNING:
Betongplatta/Källare
GRUNDMUR:
Natursten
STOMME:
Tegel/lecablock
FASAD:
Puts
FÖNSTER:
2-glas isolerglas och 2-glas kopplade
BJÄLKLAG:
Trä
TAK:
Betongpannor
UTV.PLÅTARBETE:
Målad plåt
UPPVÄRMNING:
Ytjordvärme
TYP AV VENTILATION:
Självdrag, mekanisk frånluft i våtutrymme och kök

Christine bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Besiktning av lekplats

Mallak bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Jag ska köpa hus i oxie. Vill gärna göra en besiktning av huset samt krypgrunden. Huset är byggt 1976 och den är 177km.

Joel bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Överlåtelsebesiktning för köparens räkning i samband med husförvärv (villa uppförd 1954 med källare) i Dikanäs, Vilhelmina kommun

Jon bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Besiktning av lekplats

Emelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Vi har problem med en hantverkare som vi hamnat i en tvist med. Vi behöver hjälp med en besiktning på arbetet som han utförde innan han plötsligt bara lämnade allt. Vi vill ha hjälp så fort som möjligt så vi kan slutföra allt innan kylan…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.