Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Besiktningsman i Stockholm

Behöver du anlita en besiktningsman i Stockholm?

Hos oss kan privatpersoner, företag och föreningar ansöka om offerter från flera entreprenörer samtidigt. Det gör det enkelt att jämföra och anlita besiktningsmän som är specialiserade på exempelvis besiktning av hus eller byggarbetsplatser.

Det finns mängder av besiktningsmän i Stockholm, men ofta är det svårt att veta var man ska leta för att hitta precis de som passar ens behov bäst, både vad gäller pris och kompetens. Använd vårt formulär för att komma i kontakt med din besiktningsman idag!

I vilka situationer kan jag behöva ta hjälp av en besiktningsman?

Den kanske vanligaste situationen när man tänker på besiktningar är inför ett husköp. Att investera i en besiktningsman som med ett tränat öga kan uppmärksamma eventuella problem med huset som behöver åtgärdas innan du skriver på köpekontraktet, kan vara oerhört väl spenderade pengar.

Många har tyvärr allt för sent upptäckt att det varit problem med huset som man missat och det har orsakat både stora extra kostnader och arbete.

Som köpare av ett hus har du undersökningsplikt, vilket innebär att säljaren inte har ansvar för brister som upptäcks, såvida besiktningen som säljaren gjort gått igenom.

Det är svårt att själv besikta ett hus om man saknar rätt kunskaper, så att anlita en besiktningsman som ansvarsförsäkring gör att du skyddas mot otrevliga överraskningar. I sammanhanget är ändå en besiktningsman en liten kostnad, men en mycket viktig försäkring för dig.

En grundöversikt av ett hus är okulär, vilket betyder att besiktningen går ut på att man bedömer husets skick på ett mer ytligt plan. Det kan vara värt att investera i en mer utförlig besiktning, där din besiktningsman får göra en ordentlig genomgång av fukt, el, vatten, ventilation, med mera.

Besiktningar för bostadsrättsföreningar

En bostadsrättsförening måste följa en rad olika lagar. Bland dessa ingår ansvar för att få fastigheten besiktad. Det handlar exempelvis om taksäkerhetsbesiktning, besiktning av hissar och ventilationsbesiktning.

Vår offertförfrågningstjänst används inte bara av privatpersoner, utan även av företag och föreningar i Stockholm som vill hitta prisvärda och skickliga besiktningsmän för att säkerställa att fastigheterna uppfyller alla krav på säkerhet och funktion.

Så funkar det

Att komma igång med vår tjänst är enkelt. Det enda du behöver göra är faktiskt att fylla i formuläret här på sidan. Resten sköter vi tillsammans med vår samarbetspartner.

Att fylla i formuläret går snabbt. Så här funkar det i praktiken:

  • I rutan beskriver du vad du behöver hjälp med för besiktning, exempelvis om det handlar om en okulärbesiktning eller mer omfattande besiktning inför ett husköp, eller om bostadsrättsföreningen behöver besikta sin lekplats
  • Välj när du önskar få arbetet utfört. I vissa fall är det ett brådskande ärende, medan andra besiktningar inte behöver utföras förrän flera månader eller till och med ett år fram i tiden. Oavsett vilket får du möjlighet att välja det här. Välj också om du ansöker som privatperson, företag eller förening
  • Fyll i dina kontaktuppgifter så att tillgängliga besiktningsmän ska kunna kontakta dig och diskutera detaljerna så småningom

När du är klar med din ansökan skickar vi vidare den till vår samarbetspartner som har ett stort antal företag verksamma inom besiktningsarbete i Stockholm. Upp till fem av dess kommer sedan att höra av sig till dig med sina kostnadsförslag och andra uppgifter.

Så här enkelt kan det alltså vara att komma i kontakt med en besiktningsman i Stockholm. Så tveka inte att höra av dig med ditt besiktningsärende!

Vår tjänst är alltid gratis att använda och du förbinder dig inte till någonting. 

Våra senaste förfrågningar

Evgeniya bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Vi vill besikta våra möbler som vi köpte för 11 månader sedan.

robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

besiktning av utfört takrenoveringsarbete inkl tegelpanneomläggning av hus (byggt 1860)

Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Har anlitat ett företag som gjort grundarbete och asfalterat en yta på ca 150 kvm. Problemet är att ytan är ojämn och fallet är dåligt. Det bildas pölar och en sänka som är ca 7 cm djup och täcker en yta på ca 5 kvm…

Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Besiktning önskas för fritidshus i närheten av Grisslehamn på uppdrag av köparen. Önskar besiktning någon gång under 30 juni-12 juli.

Mallak bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Jag ska köpa hus i oxie. Vill gärna göra en besiktning av huset samt krypgrunden. Huset är byggt 1976 och den är 177km.

Elina bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Besiktning av lägenhet dör privatperson.

Nicke bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Hej, vi går i tankar på att köpa en villa. Innan vi gör köpen vill vi försäkra oss om att villan inte har allvarliga skador, fuktskador, sättningar, läckor, allvarliga sprikor, konstrutionsfel, problem på hus grunden osv. Var vänlig och ge oss en offert för…

Jason Patrick bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman

Hej,
Vi har köpt ett fritidshus Uteby 220 på 162 på väg till Lysekil. Vi behöver en besiktning av huset innan vi slutföra köpet. Kan ni skicka offert till mig så snart som möjligt. Här är länken till fastigheten:

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-brastad-lysekils-kommun-uteby-220-17630259

Med vänliga hälsningar,

Jason Stanley
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.